Waddinxveen, Zuidkade

Toegevoegd: 19-09-2018 (34 dagen geleden).
Deze vrijstaande woning aan de Zuikdade mag tijdelijk worden verhuurd.Enkele huurvoorwaarden: Huurperiode 15 december 2017 tot 15 april 2018Huisdieren zijn niet toegestaan Eigenaar geeft de voorkeur aan een gezin zonder kinderen De woning voor verhuurd gemeubileerd en gestoffeerd Een groot gedeelte van de inboedel is aanwezig De loods kan worden gebruikt als opslagruimteHet vrijstaande woonhuis wordt gedeeltelijk verhuurd. Het betreft de gehele begane grond verdieping, woonkamer, woonkeuken, toilet,tuin en loods ( 100m2 ) De eerste verdieping wordt gedeeltelijk verhuurd, Het betreft 1 slaapkamer, inloopkast en een luxe badkamer voorzien van ligbad, douchehoek en een tweede toilet. Er zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Lees verder...

Deze woning () gelegen aan de Zuidkade is te huur voor 1250 euro per maand. De Zuidkade ligt in Waddinxveen. De oppervlakte van deze woning is m2.
Prijs: 1250 euro
Oppv: m2
Type:
Straat: Zuidkade
Klik hier voor meer informatie / contact opnemen met verhuurder

Via bovenstaande link kunt u meer informatie krijgen over deze huurwoning. Ook kunt u daar contact opnemen met de verhuurder en een bezichtiging inplannen.


Vergelijkbare huurwoningen...

Waddinxveen, Zuidplashof
1035 | m2