Heerlen, De Tichel

Toegevoegd: 26-09-2018 (53 dagen geleden).
Op geliefde locatie gelegen appartement op de 4de verdieping in een goed bijgehouden appartementencomplex voorzien van afsluitbare entree met bellentableau, brievenbussen en parkeerplaats voor de deur. Complex is gelegen nabij het ziekenhuis, winkelcentrum van Heerlen met een grote diversiteit aan winkels, sociale- en culture voorzieningen, bushalte en diverse verbindingswegen als wel scholengemeenschappen en artsen zijn op loopafstand te bereiken. Begane Grond Ontvangsthal alwaar brievenbussen en intercom zich bevinden. De berging is gelegen niet ver van de entree. Vierde Verdieping Ruime galerij die regelmatig schoon gemaakt wordt. Via de hal, vv gastentoilet heeft men toegang tot de centraal in het appartement gelegen ruime woonkamer. De woonkamer (7.00 x 3.80m) grenst aan de half open keuken (3.00 x 2.50m) vv eenvoudige keukenopstelling. Hier bevind zich ook de nieuwe HR ketel (2015-huur) Men beschikt over 2 slaapkamers (2.90 x 3.10m) en (2.90 x 2.00m) met aangrenzend een leuk en zonnig balkon (4.10 x 1.50m) en een badkamer (2.90 x 1.60m) .Oplevering Het appartement wordt casco opgeleverd. Het complete appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas.Badkamer en toilet worden gerenoveerd. Bijzonderheden Parkeren kan rondom het appartementencomplex en is gratis. Het betreft een rustig gelegen appartement met veel groenvoorziening en nabij treinstation, scholen, speeltuin, kinderopvang, bushalte etc. Bijdrage VVE momenteel Euro 126,22 welk is inclusief water, schoonmaak, pot groot onderhoud en voorschot gas. Voor de huurketel is de bijdrage Euro 28,76 Huurprijs ex servicekosten en bijdrage huurketel is € 545.-

Lees verder...

Deze woning () gelegen aan de De Tichel is te huur voor 700 euro per maand. De De Tichel ligt in Heerlen. De oppervlakte van deze woning is m2.
Prijs: 700 euro
Oppv: m2
Type:
Straat: De Tichel
Klik hier voor meer informatie / contact opnemen met verhuurder

Via bovenstaande link kunt u meer informatie krijgen over deze huurwoning. Ook kunt u daar contact opnemen met de verhuurder en een bezichtiging inplannen.


Vergelijkbare huurwoningen...


Heerlen, Laanderstraat
360 | m2

Heerlen, Geleenstraat
700 | m2