Waddinxveen, Zuidplashof

Toegevoegd: 26-09-2018 (53 dagen geleden).
Op een ideale locatie naast winkelcentrum 'de Zuidplas' verrijst het nieuwe, luxueze appartementencomplex De Driehoek. In het vier verdiepingen tellende complex worden verschillende typen appartementen gerealiseerd, variërend in grootte van 77 tot 91 m2. De ruime appartementen worden alle standaard voorzien van een prachtigen keuken met inbouwapparatuur ( combi magnetron, koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. De badkamers worden voorzien van luxe tegels en sanitair en door toepassing van een warmtepompsysteem beschik je over vloerverwarming en - koeling in het gehele appartement. Daarnaast beschikt elk van deze unieke huurappartementen over een riant balkon of terras van minimaal 10m2, een parkeerplaats onder het complex en een berging op de begane grond. Doelgroep Het appartementencomplex is ontwikkeld voor senioren. De liftinstallatie komt uit op iedere verdieping en het gehele pand is rolstoel vriendelijk. Er is een gezamenlijke afgesloten entree, welke wordt beveiligd met camera's, de parkeergarage wordt ook beveiligd met camera's. Servicekosten € 50,00 per maand Vastrecht warmte en koeling € 40,- per maand Heeft u interesse in een prachtig huur appartement, neem dan contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend gesprek. Type B Appartement type B wordt uitgevoerd op drie verdiepingen en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 91 m2. Het appartement beschikt over een royale living van 39 m2 en drie ruime slaapkamers. Het balkon ligt op het zuid-oosten, dus u kunt hier heerlijk genieten van de ochtend en middagzon.

Lees verder...

Deze woning () gelegen aan de Zuidplashof is te huur voor 1035 euro per maand. De Zuidplashof ligt in Waddinxveen. De oppervlakte van deze woning is m2.
Prijs: 1035 euro
Oppv: m2
Type:
Straat: Zuidplashof
Klik hier voor meer informatie / contact opnemen met verhuurder

Via bovenstaande link kunt u meer informatie krijgen over deze huurwoning. Ook kunt u daar contact opnemen met de verhuurder en een bezichtiging inplannen.