Goirle, Thomas van Diessenstraat

Toegevoegd: 30-09-2018 (23 dagen geleden).
Thomas van Diessenstraat te GoirleDe gemeubileerde studio met een eigen veranda, bevindt zich in de tuin van een gezinswoning in Goirle bij Tilburg. Het is gelegen in een grote en mooie tuin. Geschikt voor één persoon.Het huis is gelegen in een dorp direct naast Tilburg, dicht bij het St. Elisabeth ziekenhuis. Op loopafstand van het centrum van Goirle. Hier kunt u een nieuw winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels, bars en restaurants, evenals een multifunctioneel centrum met bibliotheek en theater te vinden.De snelweg A58 is zeer dichtbij, die leidt tot Breda, Den Bosch en Eindhoven. Afstand tot de Universiteit van Tilburg is 7,7 km en als je gaat met de fiets nog korter. Maar je kunt ook met de bus naar de universiteit, het centrum van Tilburg, station etc.In de gezellige studio staat een  één persoon bed, bureau, gemakkelijke stoel en genoeg ruimte voor kleding en boeken, evenals een bureau in de eerste kamer. De tweede kamer is een keuken met een klein fornuis, een koelkast, een wastafel en een plek om te eten. In de derde plaats is een gloednieuwe badkamer met uw eigen douche, toilet en wastafel wassen. Klik hier voor de galerie.Uw faciliteiten:Gas, water en elektriciteit, WiFiKeukenBadkamer met toiletHanddoeken en bedlinnenWasservice, schoonmaak (optioneel)Eigen tuin, een eigen terras, een eigen parkeerplaatsFiets (optioneel), Diner (optioneel)BijzonderhedenBeschikbaar per 1 april 2017 , minimaal 6 maandenHuur all-in € 595,- per maandBorg is een maandhuur te weten € 595,-

Lees verder...

Deze woning () gelegen aan de Thomas van Diessenstraat is te huur voor 596 euro per maand. De Thomas van Diessenstraat ligt in Goirle. De oppervlakte van deze woning is m2.
Prijs: 596 euro
Oppv: m2
Type:
Straat: Thomas van Diessenstraat
Klik hier voor meer informatie / contact opnemen met verhuurder

Via bovenstaande link kunt u meer informatie krijgen over deze huurwoning. Ook kunt u daar contact opnemen met de verhuurder en een bezichtiging inplannen.


Vergelijkbare huurwoningen...