Kampen, Blauwehandsteeg

Toegevoegd: 07-11-2018 (11 dagen geleden).
Dé kans om in hartje stad van Kampen te wonen in een woonsfeer met klassieke details maar met modern comfort. Midden in de gezellige winkelstraat zijn in het rijksmonumentenpand van Plantage Boekhandel Bos 7 prachtige appartementen gebouwd. Een van deze appartementen is per 1 oktober weer voor onbepaalde tijd beschikbaar!Kampen heeft een rijke cultuurhistorie en veel bezienswaardigheden. Door de ligging aan de IJssel is het bij uitstek een watersportgebied voor liefhebbers.Het veelzijdige winkelaanbod biedt volop winkeluitdaging. Door de centrale ligging ben je binnen no time op de A6/A28/A50. Er zijn 2 treinstations waardoor je snel naar Amsterdam of Groningen treint.Een woonoppervlakte van maar liefst 100 m2, twee ruime slaapkamers, riante overloop en een aparte bergruimte, maken dit een heerlijk ruime woning en dat middenin de binnenstad.INDELINGEntree complex met postbussen en trap naar de 2e verdieping.Entree appartment, hal met toilet en meterkast. Ruime woonkamer met ramen in oude stijl, uitzicht op de Oudestraat. Dit appartement heeft een prachtige balkenstructuur die mooi uitkomt met de strak afgewerkte wanden. Vanuit de kamer kijk je naar een vide en de nok van het appartement. Open moderne keuken, voorzien van veel kastruimte, spoelbak, mengkraan, kookplaat en afzuigkap. Tevens een plek voor de vaatwasser en koelkast. In de achter de keuken gelegen berging is een aansluiting voor de wasmachine/droger. Via de open trap in de woonkamer kom je op een zeer ruime overloop met daglicht, zodat deze ruimte ook geschikt is als werkplek. Masterbedroom en tweede slaapkamer. Hierachter ligt de badkamer met ruime douchehoek, wastafel en ligbad. Grappig detail is dat je vanuit het bad in de vide kijkt.Het complex beschikt over een gedeelde fietsenberging (in de Breedesteeg).BIJZONDERHEDEN- Beschikbaar per 1 oktober 2017- Te huur voor onbepaalde tijd!- Minimale huurperiode: 12 maanden- Huurprijs: €850,00 per maand- Servicekosten: €15,00 per maand

Lees verder...

Deze woning () gelegen aan de Blauwehandsteeg is te huur voor 850 euro per maand. De Blauwehandsteeg ligt in Kampen. De oppervlakte van deze woning is m2.
Prijs: 850 euro
Oppv: m2
Type:
Straat: Blauwehandsteeg
Klik hier voor meer informatie / contact opnemen met verhuurder

Via bovenstaande link kunt u meer informatie krijgen over deze huurwoning. Ook kunt u daar contact opnemen met de verhuurder en een bezichtiging inplannen.


Vergelijkbare huurwoningen...

Kampen, Flevoweg
795 | m2

Kampen, Voorstraat
600 | m2