Veldhoven, Vilderstraat

Toegevoegd: 07-11-2018 (11 dagen geleden).
Zeer royale, goed onderhouden en fraaie gestoffeerde en gemeubileerde authentieke woonboerderij met o.a. 2 badkamers, een royale tuin gelegen aan de rand van Veldhoven en nabij o.a. uitvalswegen, Eindhoven Airport, ASML en de Internationale School. Indeling: Entree: Middels een dubbele poort toegang tot de tuin met voldoende parkeergelegenheid en een overdekt terras op het zuiden. Afgesloten, zeer ruime berging waar fietsen ed. gestald kunnen worden.Entree huis: begane grond. Hal met garderobe en toilet. Zeer forse woonkamer met een afmeting van ca. 80 m2 o.a. voorzien van een houten vloer en fraaie balken. Grote leefkeuken met alle apparatuur en een vaatwasser. 1e Badkamer met een wasmachine, droger, bad, douche en wastafel. Slaapkamer met wastafel en een houten vloer. 1e Etage: Grote overloop met ruimte voor een werkplek of zitje. 2e Badkamer met een douche, wastafel en toilet. Kinderkamer met wastafel. 3e Slaapkamer (20 m2) met wastafel. Ouderslaapkamer met een afm. van ca. 25 m2.Gastenverblijf met woonkamer 25m2 met open keuken, badkamer, toilet en via trap te bereiken slaapzolder 32m2.Deze warme en enorm ruime woning telt in totaal dus 5 (riante) slaapkamers,2 keukens,3 badkamers en 4 toiletten.In overleg kan deze woning eventueel ook gestoffeerd worden verhuurd. \Overig/Bijzonderheden:- Beschikbaar per 1 oktober 2017- De huurprijs is inclusief televisie/internet - Exclusief energiekosten en gemeentelijke belastingen.- Minimale huurperiode 12 kalendermaanden.

Lees verder...

Deze woning () gelegen aan de Vilderstraat is te huur voor 3200 euro per maand. De Vilderstraat ligt in Veldhoven. De oppervlakte van deze woning is m2.
Prijs: 3200 euro
Oppv: m2
Type:
Straat: Vilderstraat
Klik hier voor meer informatie / contact opnemen met verhuurder

Via bovenstaande link kunt u meer informatie krijgen over deze huurwoning. Ook kunt u daar contact opnemen met de verhuurder en een bezichtiging inplannen.


Vergelijkbare huurwoningen...

Veldhoven, Abdijtuinen
1150 | m2

Veldhoven, Berg
1195 | m2

Veldhoven, Tweeberg
2500 | m2