Apeldoorn, Koning Lodewijklaan

Toegevoegd: 07-11-2018 (11 dagen geleden).
Een unieke villa in een schitterend monumentaal pand op een prachtige locatie. Verdeeld over drie verdiepingen van dit prachtige pand beschikken het over een privé entree, twee eigen parkeerplaatsen, eigen schuur, terras en toegang tot de heerlijke parkachtige tuin. Vanuit de ruime hal is toegang tot de eetkamer, toiletruimte met toilet en fontein, (wijn)kelder en ruime keuken met diverse inbouwapparatuur met bijkeuken voorzien van wasmachine- en wasdrogeraansluiting en achterom. In de ruime hal bevindt zich tevens een zitje en is er de toegang tot de ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een apart toilet, ruime badkamer met bad en vrijstaande douche voorzien van thermostatische mengkraan en een luxe wastafelmeubel. Tevens is er toegang tot een ruime opslag/bergruimte van wel 33 m². Op de derde verdieping bevinden zich maar liefst nog drie slaapkamers, een speelkamer, en een eventuele walk in closet. 

Lees verder...

Deze woning () gelegen aan de Koning Lodewijklaan is te huur voor 2275 euro per maand. De Koning Lodewijklaan ligt in Apeldoorn. De oppervlakte van deze woning is m2.
Prijs: 2275 euro
Oppv: m2
Type:
Straat: Koning Lodewijklaan
Klik hier voor meer informatie / contact opnemen met verhuurder

Via bovenstaande link kunt u meer informatie krijgen over deze huurwoning. Ook kunt u daar contact opnemen met de verhuurder en een bezichtiging inplannen.


Vergelijkbare huurwoningen...

Apeldoorn, Nieuwstraat
925 | m2


Apeldoorn, Fauststraat
326 | m2